Elektriker med stor erfaring inden for el-service

Er du på udkig efter en erfaren elektriker? Så er der hjælp at hente her. Hos Drost El-Service ApS tilbyder vi hjælp til alle former for el-arbejde med speciale i luft til luft-varmepumper. Som erfaren elektriker kan vi med andre ord varetage både store og små el-opgaver. Vores el-firma holder til i Svendborg, men vi servicerer også gerne kunder fra Faaborg, Odense og andre omkringliggende byer. 

Lad en erfaren elektriker stå for opgaven

Morten er erfaren elektriker og manden bag Drost El-Service ApS. Han har solid erfaring som elektriker og har udført mange monterings- og serviceopgaver siden år 2000. Morten vægter god service, kvalitet og holdbare løsninger højt. Han tager stort hensyn til miljøet og ressourcerne – især din fremtidige økonomi. Vi er derfor en attraktiv samarbejdspartner for dig.

Med Morten ved roret behøver du derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt opgaven bliver udført korrekt. Han går aldrig på kompromis med kvaliteten og har altid fokus på sikkerheden, når han arbejder med el.

Vores kunder omfatter alt fra private husstande og andelsforeninger til store industrikøkkener i offentlige institutioner. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte vores el-firma, hvis du mangler en kompetent elektriker til at varetage el-arbejde for dig.

 

Hvad koster en elektriker?

Hos Drost El-Service ApS overholder vi altid aftalt tid og pris. Vi leverer kun holdbare resultater af høj kvalitet og efterlader aldrig en opgave, før vi selv er helt tilfredse med resultatet. Selvom vi giver en billig pris, så går vi altså aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder energirigtige og bæredygtige løsninger inden for følgende områder: 

  • Hvidevareservice
  • Installation af luft til luft-varmepumpe
  • Solcelleanlæg
  • Servicering af storkøkkener
  • Elektrikeropgaver i alle typer byggerier
  • Servicering og reparation af varmepumper
  • Service og reparation af køle- og fryseanlæg
  • Planlægning og etablering af netværk til digital infrastruktur
  • Andre opgaver som elektriker.

 

Den nøjagtige pris på en elektriker afhænger af opgaven. Ofte kan el-arbejde klares med en billig reparation alt afhængig af opgavens omfang. Andre større og mere omfattende opgaver såsom luft til luft-varmepumpe koster i gennemsnit 12.500. kroner. Uanset hvilket el-arbejde du skal have udført, så kan du være sikker på at få konkurrencedygtige priser hos os. Vi sammensætter desuden gerne et godt tilbud til dig, hvis der er tale om en mere omfattende opgave.

 

Kontakt vores el-firma for et uforpligtende tilbud på el-service

Som professionelt el-firma med mange års erfaring inden for elektrikerfaget tilbyder vi vores kompetencer inden for alle grene af faget. Vi varetager derfor både store og små opgaver for alle kundetyper. Hvad enten du har brug for en elektriker til at reparere din opvaskemaskine, eller du ønsker at få monteret en varmepumpe, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder også døgnvagt, hvilket betyder, at vi altid står klar til at løse akutte problemer, hvis du pludselig får brug for en elektriker.

Er du på udkig efter en elektriker til at udføre en opgave for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe til os på telefon 41 43 61 67, eller du kan skrive til e-mail drostelservice@gmail.com.

 

Ønsker du tilbud?

Elektriker Morten Drost fra Drost El Service i Svendborg på Fyn

Th: Elektriker Morten Drost bor i Tved lige udenfor  Svendborg.