Luft til luft varmepumpe installeres til god pris

 

Overvejer I at få en monteret en luft til luft varmepumpe? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Drost El Service ApS har vi stor erfaring med montering af alle typer af varmepumper hos både private og erhvervskunder. Vi tilbyder desuden professionel varmepumpeservice. Vi servicerer primært kunder i Svendborg, Faaborg og Odense, men kommer også gerne uden for disse områder.

Det er mest fordelagtigt at anvende en luft til luft-varmepumpe i et sommerhus eller en mindre bolig, hvor der er elvarme i stedet for fjernvarme eller naturgas. En luft til luft-varmepumpe drives af grøn energi, idet den udnytter energien i luften udenfor. Dette virker konkret således, at pumpen trækker varmen ud af luften udenfor, hvorefter det anvendes til opvarmning indendørs i huset. En luft til luft-varmepumpe leverer altså varme til boligen i form af varm luft, og kan derved ikke opvarme husets brugsvand. Varmepumpen kan også køle temperaturen i rummet.

Hvad koster en varmepumpe?

Der findes forskellige slags varmepumper på markedet, hvoraf luft til luft-varmepumpe er en af dem. Vi har ligeledes stor erfaring med installation af luft til vand-varmepumpe, hvis denne matcher dine behov bedre. Grundet vores store erfaring inden for faget, kan vi tilbyde professionel rådgivning om, hvilken varmepumpe der passer bedst til din bolig og dine behov. Vi har udelukkende erfaring med varmepumper fra anerkendte mærker såsom Panasonic.

Den nøjagtige pris på en varmepumpe varierer fra model til model. Gennemsnitsprisen for en luft til luft-varmepumpe er 12.500 kroner. Du kan modtage et skattefrit tilskud fra Energistyrelsen, hvis installeringen af din nye varmepumpe medfører en energibesparelse i boligen.

Der følger altså flere fordele ved at investere i en luft til luft-varmepumpe. Først og fremmest nedsætter du dit CO2-udslip, hvilket er til stor gavn for miljøet. Derudover kan varmepumpen levere varme til allerede eksisterende vandbårne varmeanlæg, hvilket gør den til et populært alternativ til olie og gas. I forhold til el-radiatorer er den ligeledes en billig erstatning.

Kontakt os for flere oplysninger om varmepumpe

Vi har stor erfaring med montering, installation og reparation af varmepumpeanlæg, og vi giver altid en professionel vejledning, ligesom du kan forvente en god service. Vores priser er attraktive, og vi er aldrig blege for at give dig et godt tilbud.

Kunne du tænke dig at modtage flere informationer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 41 43 61 67, eller du kan skrive til os på e-mail drostelservice@gmail.com, så hører du fra os snarest muligt. 

Ønsker du tilbud?

montering af varmepumpe i Svendborg og på Fyn

Vi tilbyder installering af miljøvenlige varmepumper i Svendborg på Fyn
Morten installerer CO2- og energivenlige varmepumpe anlæg i Svendborg og på hele Fyn.